Landbrug:

Sådan bliver man kunde hos Konvestor

Hos Konvestor ved vi, at moderne landbrug stiller store krav til den enkelte landmands driftsmæssige viden - en viden, som ikke alene omfatter den praktiske og ledelsesmæssige drift, men også kræver evner og indsigt på de finansielle markeder. 

Konvestor arbejder for, at du som landmand ikke behøver være ekspert på de finansielle markeder for at få den bedste uafhængige rådgivning omkring din bedrift og dine lån.

For store landbrug med en selvstændig regnskabsafdeling kan vi, som en uafhængig partner, optimere de værdier, som forefindes i landbrugets ejendomme og ikke mindst lån. 

Vores formål er at gøre konvertering til en aktiv del af bedriftens økonomi, uden at man som ejer skal have øjnene i kurslisten hver dag. 

For mindre landbrug, med en enkelt eller få ansatte, er Konvestor en aktiv medspiller i dagligdagen. Vi optimerer og rådgiver om de bedste muligheder indenfor konvertering, høster dine gevinster for dig, og overlader det til dig at koncentrere dig om den reelle høst.

Er du fritidslandmand, hjælper vi ligeledes gerne med at skabe overblik over dine økonomiske muligheder. 

Nutidens landbrug stiller store krav til den daglige drift. 

Derfor mener vi, det kan være en gevinst i sig selv at have en uafhængig sparringspartner, som overvåger den finansielle del. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde. 
Mission Statement
Vores mission er at give de danske boligejer det bedst mulige afkast på deres realkreditlån 

Our Values
Sikkerhed, uafhængighed og frihed


Konvestor kan kontaktes på telefon 32509580 / 27250950 eller på mail info@konvestor.dk


Copyright © 2007 Konvestor - Themcom. All Rights Reserved